logo black

O nas

Akademija borilnih športov fokus

Sistematično učenje borilnih športov, naravnih gibanj in izboljšanje splošne telesne pripravljenosti sta cilja naše akademije. S strokovnim usmerjanjem boš postal boljša različica sebe. Dobrodošli vsi, ki si želite biti del boljše prihodnosti mlajših, odraslih in starejših generaciji.

NAJDI SVOJ FOKUS!

Začetek

Akademija borilnih športov FOKUS je bila ustanovljena julija 2020. Prepričani v vizijo smo začeli s projektom ABŠ FOKUS. Kljub temu, da smo na začetku naše poti, ki je prinesla samo pozitivno energijo, imamo cilj narediti nekaj velikega.

DENIS GORENC

Dipl. šp. tren. Denis Gorenc je “kapitan naše ladje”. Vodja akademije v vlogi glavnega trenerja na svoje delo gleda kot sanjsko.

Kot športnik že od malih nog, je v svoji karieri nanizal kar nekaj dosežkov. Večkratni kadetski,mladinski in aktualni članski državni prvak, je barve Slovenije pod vodstvom reprezentance branil tudi na evropskih in svetovnih prvenstvih po celem svetu. Na vrhu svoje kariere je bil eden izmed najboljših desetih karateistov na uradni svetovni karate lestvici.

Od malih nog, je bil prepričan, da bo njegov poklic povezan z športom. Ob zaključku študija, pa je svoje prepričanje potrdil in začelo se je novo življensko poglavje, katerega glavna zgodba je Akademija borilnih športov FOKUS.

ALJAŽ KLANEČEK

Aljaž je navdušen športnik in karateist že od svojega 5 leta. Je specialist za kate in je večkratni državni prvak v vseh starostnih kategorijah. Poleg omenjenega je tudi nosilec številnih priznanj mednarodnih turnirjev. Dvakrat je bil tudi 5. na evropskem mladinskem prvenstvu in sicer na Cipru leta 2016 in v Novem Sadu leta 2010. 

Poleg kat obožuje tudi borbe in je mnenja da je celosten pristop tisto, kar dela dobrega karateista. V letu 2018 je bil državni članski prvak tako v katah kot v borbah! 

V FOKUSU je predvsem Denisova desna roka. Skupaj premlevata ideje, se dopolnjujeta in tako tvorita odlično ekipo.